Hikvision Uzaktan İzleme Programı

 Hikvision Uzaktan İzleme Programı Nedir?


Hikvision Hilook ya da Haikon kameraları bilgisayardan, cep telefonundan ve tabletten izlemek için farklı uygulamalar kullanılmaktadır. Hikvision Uzaktan İzleme Programı bilgisayardan izlemek için IVMS 4200 programı kullanılmaktadır. Hikvision kamera izleme programı cep telefonu ya da tabletten izlemek için ise Hik-Connect uygulamasının kullanılması gerekmektedir.


Hikvision Bilgisayardan Uzaktan İzleme Programı: IVMS 4200 Client

IVMS 4200 Nedir?

Kullanıcı dostu kolay arayüzü sayesinde kamera canlı izleme kayıt izleme kayıtları indirme ve Pop up gibi gelişmiş fonksiyonlar bu uygulama üzerinden yapılabilmektedir. Bu uygulamayı ister cloud üzerinden port yönledirmesi olmadan isteseniz de 80 ve 8000 portlarını yönlendirerek görüntüleri izleyebilmek mümkün
Bu program ile CCTV sistemlerinin yanında Geçiş Kontrol, PDKS, IP interkom sistemi ve IP Hırsız alarm sistemlerini de yönetmek mümkündür.


IVMS 4200 Yazılımın Nereden İndirilir?

IVMS 4200 programını bilgisayara indirmek için bu linki kullanabilirsiniz. 


Açılan sayfada iVMS-4200(V3.9.1.4_E) olan yazılımın indirilmesi gerekiyor.



Hikvision Cep Telefondan İzleme Programı: Hik Connect dir.


Hik Connect gelişmiş kullanıcı dostu arayüzü, anlık alarm ve mesaj bildirimi, IP kamera, IP Alarm ve IP interkom cihazlarının tek uygulama üzerinden yönetilebilmesi sayesinde çok kullanışlı bir uygulamadır. 
Hikvision ücretsiz cloud desteği sayesinde cihazlar ile güvenilir olarak çok basit bir şekilde iletişim kurmak mümkündür.



Hikvision Cepten İzleme Hik Connect Programı Nasıl İndirilir?

Android cihazlarda tarayıcıya Hik Connect İndir diyerek internet üzerinden telefona ya da tablete indirmek münkün. 
IOS cihazlar için ise IOS marketten indirebilmek mümkün.




Yorumlar